Wij geloven in duurzaam, lekker en gezond eten. Daarvoor gebruiken wij zoveel mogelijk lokale, verse, biologische ingredienten. Uit onze eigen moestuin of via Puur Noord Nederland van de Groningse boeren. Met liefde voor eten, bereiden wij dagelijks alles vers.

Jaren geleden ben ik begonnen met mijn eigen moestuin. Al snel raakte ik totaal overdonderd en gefascineerd  door alles wat er van dat kleine stukje grond kwam. Te veel om zelf allemaal op te eten dus begon ik met het maken van potjes jam en chutney, maar ook dat werden er veel te veel. Bij elke gelegenheid gaf ik er dus een aantal weg. Later kreeg ik dan vaak te horen dat het zo lekker was, daar moest ik iets mee gaan doen.

Goud Heerlijk is een bijzonder concept, een winkel waar je kunt lunchen, koffie drinken en winkelen tegelijkertijd. Van broodje tot kookboek en van servies tot cous-cous.