Onder ons eigen merk verkopen wij onze huis gemaakte producten als Jams, chutney’s, zoet-zuur, pastasauzen. Pure ingredienten uit onze moestuin of bij vrienden uit de tuin. Zonder toevoegingen.

Verder selecteren wij producten die goed passen bij onze visie, zoals Honing uit Yde en  biologische olijfolie uit Italie.

De jongens van Brandt & Levie vonden het niet meer van deze tijd dat een varken een retourtje Italie moet afleggen om er een worst van te maken. Zij besloten daarom om zelf te gaan leren worst maken in Italie. Resultaat 7 verschillende smaken van de lekkerste worsten, 100% natuurlijk en 95% lokaal.

www.brandtenlevie.nl

Op het platteland van Groningen, in het Reitdiepdal, boeren Martin Wiersema en Jolanda Roggeveld met hun drie kinderen op Kleikracht. Kleikracht is een biologisch melkveebedrijf met kaasboerderij. Kaas met een bijzondere authentieke smaak. Naturel, fenegriek of brandnetel, allemaal E-nummer vrij.

www.kleikracht.nl

Landgoud is een biologisch landbouwbedrijf in de kop van noord Groningen. Hier verbouwen Ale en Fenne Havenga 100% Oberkulmer Rotkorn oerspelt. Naast spelt verbouwen zij op de 50ha land ook witte aalbessen en appels. Resultaat een mooi assortiment van speltmeel, speltbloem, speltpasta, speltkorrels, Blanka wijn, aalbessensap en aalbessen siroop.

www.landgoud.nl

Gelegen in het pittoreske dorp Eenrum. aan de voet van de prachtige molen “de Lelie” is Ambrahams mosterdmakerij. Hier wordt nog op authentieke wijze met liefde mosterd gemaakt.
Naturel, met honing of met knoflook. Nu ook 100% biologische mosterd.

www.abrahamsmosterdmakerij.nl

De honing is afkomstig van de oorspronkelijke Hollandse zwarte bij uit Drenthe en van Terschelling. Alleen imkers, boeren en tuinders die geen chemische bestrijdingsmiddelen toepassen, leveren hun honing, zuivel en vruchten voor onze producten. Dat geldt ook voor de importproducten die we zorgvuldig voor u hebben geselecteerd in Frankrijk, Spanje en Duitsland. Het zijn daardoor exclusieve landelijke delicatessen. Perfect te gebruiken door de driesterrenkok, keukenprinses, lekkerbek en ….. Goud Heerlijk.

www.honingheerlijkheden.nl

Puur Noord Nederland, een merk voor regionale biologische versproducten, wil tonen wie de boeren zijn die met hart, ziel en grote overtuiging hun werk doen. Als hedendaagse consumenten hebben we vaak geen benul meer van oogsten, seizoensgroenten, de omgang met vee. Puur Noord Nederland staat voor authenticiteit, kwaliteit, streekgebondenheid en is biologisch. Puur Noord Nederland gaat over smaak, versheid, beperking van vervoerskilometers, duidelijkheid over herkomst en de toestand op het land.

www.puurnoordnederland.nl

Onze extra virgin olijfolie komt van onze bevriende familie de Ritis. De boomgraard ligt in de heuvels van de Abruzzo, een gebied in het midden van Italië. Hier worden door kleine maar hoog kwalitatieve boerderijen producten geproduceerd door intensieve handenarbeid en met kennis van de traditie wat resulteert in een olijfolie met een uitzonderlijke smaak.

Lichtgroen met geel-gouden tinten, de geur van vers gemaaid gras, medium fruitige smaak, gevolgd door een pepertje en licht bittertje in de finale. Dankzij deze rijke smaak en het volledige behoud van de fruitige kwaliteiten heb je niet meer dan een eetlepel olie nodig om salades, een snee brood of rauwe gerechten te voorzien van een superieure smaak aanvulling. Zo is de olie ook heerlijk om te serveren bij warme gerechten en soepen. Je geniet van een geweldige rijkdom aan smaak en tegelijkertijd van de hoge voedingswaarde en gezondheidseffecten van deze olie.

www.olioderitis.nl

Het concept is overtuigend en eenvoudig: het merk bestaat uit een rijke keuze aan artikelen met aansprekend design en hoge kwaliteit, tegen een gunstige prijs. Maxwell & Williams is herkenbaar door de vele verschillende vormen in voornamelijk mooi wit porselein.

www.maxwellandwilliams.nl